Layers of Fears PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

10.06.2022 11:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Bloober Team, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için birinci şahıs korku oyunu Layers of Fears'ı duyurdu. Oyun, 2023'ün başlarında çıkış yapacak.
 
Layers of Fears; gerilim dolu bir keşif hissi ile sürükleyici bir hikâye anlatımına odaklanan, birinci şahıs perspektifinde oynanan psikedelik bir korku günlüğü. Layers of Fear, LOF: Inheritance ve Layers of Fear 2’nin kurduğu temeller üzerine sürprizlerle dolu yeni bir hikâye ve oynanış özellikleri eklenerek inşa edilmiş, yepyeni bir oyun.
 
Son teknoloji Unreal 5 motoru ile yaratılan oyun; ışın izleme, HDR efektleri, 4K çözünürlük ve Lumen sistemini kullanarak en sürükleyici ve iliklere en fazla işleyen korku deneyimlerinden birini sunuyor.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler