Marvel's Spider-Man 2 Düşündüğümüzden Daha Erken Gelebilir

03.12.2019 12:42 Özgür Eroğlu

 
Insomniac Games'in geliştirdiği ve geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan PlayStation 4'e özel olan Marvel's Spider-Man'in devam oyunu beklediğimizden daha erken gelebilir. Geçtiğimiz yıl Red Dead Redemtion 2 ve God of War gibi çok kaliteli oyunların yanında çok fazla konuşulmasa da kesinlikle yılın en iyilerindendi.
 
Game Informer'ın kıdemli eski editörlerinden biri olan Imran Khan Spider-Man 2 hakkında konuştu. "Oyun hakkında çok fazla bilgiye sahibim ancak spekülasyon yaratmak istemem. Ama Spider-Man 2'nin beklediğinizden daha yakın gelebileceğini söyleyebilirim." dedi. Hatta bir süre boyunca oyunun 2021'in Noel'inde yayınlanacağını düşündüğünü belirtti. 
 
Ayrıca Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5'in gücünü Spider-Man ile tanıtmayı istediğini söyledi. Bu yılın başlarında PS5 ve PS4'ün aralarındaki farkı göstermek için Spider-Man'den örnek verdiklerini söyleyen Khan, "Bunun öylesine bir şey olduğunu sanmıyorum, Spider-Man üzerinden güçlerini gösterecekler." dedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler