Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'e Yeni Bir Güncelleme Geliyor

29.07.2017 19:54 Gazali Çetinkaya

 
   Uzun bir süreden sonra Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'e yeni bir güncelleme geliyor.
 
   Konami tarafından yapılan duyuruya göre, Ağustos güncellemesi ile Revolver Ocelot FOB (Forward Operating Base) görevlerinde oynanabilir karakter olacak.
 
   Revolver Ocelot diğer askerler gibi kişiselleştirilemeyecek. Ancak Revolver Ocelot'un yüksek derecede kamuflaj, silahı daha hızlı çekip şarjörü daha hızlı doldurma, çift TORNADO-6 altıpatlar ve işaretlediği düşmanlara karşı seken mermiler kullanma gibi savaş özellikleri bulunuyor.
 
   Revolver Ocelot'un yanı sıra Ağustos güncellemesi Diamond Dog için iki yeni mayo içeriyor. "Goblin Suit" ve "Megalodon Suit" adı verilen bu iki mayo kamuflaj sunmuyor ancak askerin hareket hızını arttırıyor. Güncelleme ile ilgili tüm detaylara ve görsellere buradan ulaşabilirsiniz. 
 
   Güncelleme 1 Ağustos tarihinde oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümleri için yayınlanacak.
 
   Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 1 Eylül 2015 tarihinde çıkışını gerçekleştirmişti. Oyun şu anda PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 2 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 4 Saat önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler