Metroid Yönetmeni Seriye Geri Dönme Niyetinde Değil

GBA'nın hafızalardan asla silinmeyecek oyunlarından birisi: Metroid Fusion
16.04.2014 17:09 Talha Aynacı

 
   Radiohead, Creep parçasını bir kez daha bestelemez, Chritopher Nolan bir diğer Batman filmi çekmeyecek ve Metroid serisinin baş tasarımcılarından Yoshio Sakamoto bu seriye tekrar dönme niyetinde değil.
 
   Geçtiğimiz günlerde batıya geleceği müjdelenen Tomodachi Life projesiyle bir başka başarılı yapımı Nintendo takipçilerine hediye eden Sakamoto, bir röportajında geçmişe yönelik oyun projeleri fikrine sıcak bakmadığını şu sözlerle dile getirdi:
 
"Metroid serisine geri dönmek gibi bir niyetim yok. Geçmişte bir kaç kez eski oyunlara dönüş yaptığım oldu ama öyle bile olsa bu eski isimlere yeni eğlenceler, farklı etkileşimler katmayı amaç edinmiştim kendime. Metroid, WarioWare veya Rhythm Tengoku; bu serilerin hayranlarını mutlu etmek isterdim ama ilgi çekici diğer oyunları yapmayı ve bu yeni oyunlar aracılığıyla tamamen farklı ve yeni duygular sunmayı amaçlıyorum. Kendimle yarışıyorum bir nevi."
 
   Nintendocu kitle her ne kadar yukarda ismi geçen 3 oyunun da yeni versiyonlarını büyük merakla bekliyor olsa da, yeni isimler ve ilgi çekici yeni oyun etkileşimleri Nintendo'nun daha fazla kitleye ulaşmasında kilit rol oynayabilir. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 22 Dk önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler