Modern Warfare 3'den Survival Mod Videosu

Call of Duty XP etkinliğine katılan kişiler oyunu deneyebilecekler. Etkinliğin bilet fiyatı ise $150.
10.08.2011 00:37 Samet Konuksal

 
     Her ne kadar yayıncısının izlediği politika nedeniyle eleştirilse de oyun dünyasında büyük önem arz eden serilerden Call of Duty'nin yeni oyunu Modern Warfare 3 için yepyeni bir video yayınlandı!
 
     Yayınlanan videoda bizleri, oyunun yeni bir modu karşılıyor. Treyarch'ın yapımlarındaki zombi modlarına benzetebileceğimiz Survival modunda dalga dalga düşmanlar bizleri bekliyor. Her dalga sonrasında, yeni silahlar seçmemiz mümkün. Survival modunda takım oynanışı önem tutuyor, videoda da görebileceğiniz gibi belli bir dalga sonrasında "boss" diyebileceğimiz düşmanlar da bizleri öldürmek için yola çıkacaklar. Oyunun bu modunda perkler de emrimize amade olacak.
 
      Daha fazla ayrıntı için, yayınlanan videoyu aşağıdaki oynatıcı aracılığıyla izleyebilirsiniz.. Üçüncü Dünya Savaşı'nın kapılarını aralayacak olan Modern Warfare 3, Kasım ayında rafları süsleyecek. Oyunun ayrıntılı gösterimi ise 2 Eylül'de, Los Angeles'da düzenlenecek olan Call of Duty XP etkinliğinde yapılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 1 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler