Nacon Studio Milan, Terminator Evreninde Geçen Hayatta Kalma Oyununu Duyurdu

08.07.2022 22:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Nacon Studio Milan, Nacon Connect canlı yayın etkinliği sırasında kameraya bakan bir T-800 iç iskeletini gösteren çok kısa tanıtım fragmanı yayınladı. Böylece Terminator dünyasında geçen yeni bir hayatta kalma oyununu resmi olarak duyurdu. 
 
Oyunun geliştirme süreci, Rims Racing'i geliştiren Nacon Studio Milan tarafından yönetiliyor. Nacon, oyun için henüz çok erken aşamalarda olduklarını vurgulayarak, oyunculara biraz daha beklemelerini bildiriyor.
 
Fragman açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor: "80'lerdeki filmlerin büyük hayranlarıyız. Nacon Studio Milan ekibi olarak Terminator evrenindeki ilk hayatta kalma oyunu üzerinde çalışıyoruz."
 
Hangi platformlara geleceği, çıkış tarihi ve diğer detaylar açıklanmadı.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 35 Dk önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 2 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 3 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 4 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler