Namco Bandai, Stüdyolarını Kanatları Altına Alıyor

Namco Bandai'nin Tales of'ta aralarında olmak üzere birçok beğenilen oyun serisi mevcut.
10.02.2012 19:19 Levent Polater

 
    Namco Bandai'den bugün gelen duyuruya göre firmanın çatısı altındaki tüm video oyun stüdyoları tek bir çatı altında yani Namco Bandai Holdings ismi altında toplanacak.
 
     Namco Bandai Studios Inc'in 2 Nisan'dan itibaren Tekken, Soul Calibur, Tales of, Gundam ve diğer önemli yapımların çalışmalarını kendi yürüteceği söylendi ve bu oyunları geliştiren yapımcılar da bu çatı altında çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Toplamda 1,000 çalışandan fazla oyun yapımcısının Namco Bandai'ye tamamen katılacağını söyleyebiliriz.

    Namco Bandai Holdings'ten gelen bir basın açıklamasında Bamco Bandai oyunlarının yapımlarını etrafa bölmektense tek bir çatı altında yapımlarını sürdürmenin daha hızlı ve optimize bir geliştirme süreci sağlayacağı söylendi. Umarız da öyle olur. Hayırlı olmasını diliyoruz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 2 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 4 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 5 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler