Netflix Servisi 2012'de Avrupa'ya Geliyor

Konsollar artık oyun oynamanın ötesine geçtiler
17.07.2011 12:01 Alkan Adakaner


    Amerika'da milyonlarca kullanıcısı olan online film izleme ve kiralama servisi Netflix Avrupa'ya geliyor. Servis 2012'nin ilk çeyreğinde Birleşik Krallık ve İspanya'da kullanıma sunulacak.
 
     Netflix Ceo'su Reed Hastings'in açıklamasına göre firma Bahar aylarında dünya çapında 3. yayılma dalgasını gerçekleştirecek. Eğer ortaya çıkan bilgilerde bir yanlışlık yoksa servisin kullanıma sunulacağı bölgelerde artık PC'nin yanı sıra konsollarımızda da film izleyebileceğiz.

    Oldukça uygun (fiyata aylık 10 dolardan daha az) sınırsız film izleme imkanı sunan Netflix ülkemizde de kullanıma sunulur mu bilemiyoruz, ama özellikle Wii, PS3, Xbox 360 sahipleri bu servise yoğun ilgi gösteriyor. Netflix bir süre önce 3DS için de kullanıma sunulmuştu.
 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 11 Dk önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler