Nintendo Wii, Avrupa'da 30 Milyonu Geçti

Wii Fit Avrupa'da Nisan 2008'de çıkmıştı.
10.01.2012 13:21 Gökhan Yılmaz

 
     Nintendo Wii'nin en güncel rakamlarına bakılırsa hala Avrupa'da birinciliği tuttuğu görülüyor. Geçtiğimiz yılbaşı Nintendo Wii'nin Avrupa'daki tüm satış miktarı 30 milyon olarak açıklandı.
 
     Bu sayı Wii'yi bu neslin en çok satanı konumunda tutmaya devam ediyor. Sony PlayStation 3'ün Avrupadaki satış rakamları ise 22 milyon. En çok satan konsol konumunda bulunan PlayStation 2'nin satış miktarı ise 50 milyondan daha fazla. Xbox 360'ın net satış miktarı bilinmiyor.
 
     Ayrıca Nintendo, Wii için satılan denge tahtalarının tüm dünya çapında 42 milyon sattığını duyurdu. Wii denge tahtaları en iyi satış elde eden zayıflama aracı olarak rekorlar kitabına girmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler