Obama Just Dance 3 Satın Alırsa

Her siyasetçinin aile içinde farklı bir kişiliği olduğu kesin
22.12.2011 09:23 Alkan Adakaner

      Siyaset dünyasının tanınmı kişilerinin oyunlarla ilgili olması bize biraz garip gelir. Ne de olsa siyaseti hep çok ciddi, oyunları da sadece eğlence aracı olarak görüyoruz. Aslında bu tamamen de yanlış sayılmaz, sadece eksik bir tanım.
 
      Kuzey Kore'nin yeni liderinin oyun bağımlısı olduğu haberinden sonra şimdi de ABD başkanı Barrack Obama'nın da oyun oynadığını öğreniyoruz. Kızları Malia ve Sasha için Just Dance 3'ün Wii sürümünü satın alan Obama, bu oyunu kızlarına Şükran Günü hediyesi olarak almış.
 
     Kızlarıyla bazen Just Dance oynadığını söyleyen Obama, kendisinin asla resmini göremeyeceğimizi, çünkü sürekli F derecesini aldığını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Dance 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 4 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 5 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 6 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 6 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler