One Piece'in Yeni Videosu Aksiyon Dolu

23.01.2012 13:13 Ersin Kılıç


     PS3'e özel olarak geliştirilen One Piece: Pirate Musou için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Daha önceki videolarında genelde hikayeye odaklanan oyunun bu yeni videosunda aksiyon sahnelerine doyuyoruz.
 
     Haberimizin ve videonun içeriği seriyi izlemeyenler için spoiler teşkil edebilir. 
 
      Videonun ilk dakikalarında One Piece serisinin en duygusal sahnelerinden biri olan "Going Marry"e veda sahnesini görüyoruz. Bu sahnenin devamına videonun sonunda da rastlıyoruz. Sonrasında ise hikayenin duygusal sahnelerinden seçmeler ile karşılaşıyoruz. Bu kısımda Nami, Sanji ve Chopper'ın gruba katıldığı sahneler dışında Enies Lobby gibi önemli sahnelere de yer verilmiş.
 
     Bu kısa hikaye kısmından sonra ise aksiyon sahnelerini görüyoruz. bu kısımda sırasıyla oynanabilen birçok karaktere, yani tayfadaki karakterlerin oynanışına yer verilmiş. Ayrıca daha önce açıklanan partner sisteminin de nasıl işlediğini net bir şekilde görebiliyoruz. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece Pirate Warriors Platformlar: PS3 Geliştirici: Omega Force Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler