PC Oyunculuğu 2009 Yılında Büyüme Kaydetti

11.03.2010 17:07 Alkan Adakaner


 
 
     PC oyunculuğu öldü, ölmedi tartışmaları devam ederken, inkar edilemeyecek bir şey de PC'nin oyun çeşitliliği açısından eski gücünden yoksun olduğudur. Eskiden genellikle PC oyunları konsola gelecek mi diye beklerken, şimdi konsol oyunları PC'ye gelecek mi deniliyor.
 
     PC Gaming Alliance'ın raporuna göre 2008 yılında 11 milyar dolar olan PC oyun endüstrisinin büyüklüğü, 2009 yılında 13.1 milyar dolara yükseldi.

     Bu büyümede Dijital oyun satışarının da etkisinin büyük olduğu inkar edilemez, zira Steam ve Direct2Drive hizmet kalitelerini gittikçe arttıyor, böylece oyunculara cazip imkanlar sunuluyor.
 
    PC oyunculuğunun gelişmesinde dijital ortamda satılan oyunların katkısının çok büyük olacağını söyleyebiliriz. Pc oyun sektörünün daha da gelişmesi dileğiyle.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler