PS3'e 3D Özelliği Ne Zaman Gelecek?

10.03.2010 17:50 Ersin Kılıç


 
     Sony'nin geçtiğimiz yıl açıkladığı ve tüm oyun ve uygulamalarında 3D özelliğinin ekleneceği Playstation 3 güncellemesi ne zaman yapılacak?
 
     NeoGaf üyelerinden Man nikli üyenin kaynağına göre bu güncelleme 3.20 firmware güncellemesi ile birlikte 10 Haziran'da gelecek.
 
     Ayrıca kaynaktaki bu rapora göre geçtiğimiz günlerde dedikodusu çıkan Killzone 2'nin 3D versiyonundan başka Little Big Planet ve Super Stardust adlı oyunlara da 3D desteği gelecek.
 
     Bu tarihin E3'ten hemen sonraya denk gelmesi de düşündürücü. Sanırız E3 yeni kontrol sistemleri ve oyunlar dışında bir çok açıklamaya da gebe durumda.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler