PSP vs PS Vita Grafik Karşılaştırması

19.12.2011 19:32 Levent Polater

 
     Playstation Vita üzerinde PSP oyunları indirilerek oynanabiliyor. Peki bu oyunların Vita'daki performansı ne kadar farklılık gösteriyor.
 
    Final Fantasy Type-0 ve Monster Hunter 3rd oyunları üzerinde çeşitli denemeler yapıldı ve Vita'nın PSP oyunlarındaki grafikleri daha da öteye taşıdığı görüldü. Playstation 2'de PSOne oyunlarında görülen grafiksel gelişmenin aynısını Vita üzerinde de görebiliyoruz.
 
    Aşağıdaki birkaç görselden aradaki farkları sizler de görmeye çalışabilirsiniz. Playstation Vita'nın 22 Şubat'ta batı yolculuğuna çıkacağını da belirtelim.



 
 
 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports FC 25'te Yer Alan Yenilikler: Satın Almaya Değer Mi? 2 Dk önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler