Resident Evil 5 PSN'de Satışa Çıkacak

Resident Evil 5 seride aksiyonun tavana vurduğu oyun olmuştu
19.09.2011 11:10 Alkan Adakaner


     Playstation Network, Resident Evil hayranları için hayli çekici bir mekan haline geliyor. Capcom yetkilisi Mike Lunn, Resident Evil 5'in de beklediğimizde de çok yakın bir tarihte PSN'de satışa çıkacağını açıkladı.
 
     Playstation One'daki serinin ilk üç oyunundan sonra Resident Evil 4 ve Resident Evil: Code Veronica da Playstation Network'te üstelik HD olarak satışa çıkmıştı. RE 5'in de PSN'de gelmesinden sonra bu serviste tam 6 Resident Evil oyunu olacak.
 
     Tabi bu oyunları oynamak serinin bütün ana oyunlarını oynamak anlamına gelmiyor, çünkü Resident Evil: Zero sadece Nintendo konsollarına (Resident Evil: Remake de) çıkmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek 5 Yeni Oyun Açıklandı 1 Saat önce Avatar: Frontiers of Pandora DLC'si Çıktı: Neler Sunuyor? 2 Saat önce Beklenen Oyun Nobody Wants to Die Çıktı 3 Saat önce Lara Croft, Dead by Daylight'a Oynanabilir Karakter Olarak Ekleniyor 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvası Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler