Rise of Nightmares'ten Yeni Tanıtım Videosu

- Rise of Nightmares'ten çok fazla satın alın, yoksa beyninizi yerim. (Videonun sonundaki diyalog)
13.08.2011 00:06 Levent Polater

 
    Sega'dan Rise of Nightmares için enterasan bir tanıtım videosu karşınızda. Kinect için hazırlanan yapımın bu videosunda casual oyunlara gönderme yapılıyor ve Rise of Nightmares'in hardcore bir oyun olduğuna parmak basılıyor.
 
    Videodaki bilmiş (!) ninemiz Kinect'in üstün bir teknoloji olduğunu ve zombilerin öldürülmesi gerektiğini söylüyor. Ona göre şimdi dans vakti değil. Zombileri doğrama vakti. Daha sonra karşımıza çıkan bir zombi ise bize Rise of Nightmares'in şiddet ve kanlı yönünden bahsediyor. Bu arada yeni oyun içi sahneleri de görme şansına eriyoruz.

     6 Eylül'de Kinect'li Xbox 360'lara özel çıkacak olan Rise of Nightmares, sonunda Kinect için aradığımız kan olabilir. Korku, gerilim ve aksiyon öğeleri ile dikkat çeken oyun, oldukça iddialı görünüyor.

[DHVIDEO=2969]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of Nightmares Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler