Risen ve Gothic Yapımcısından Yeni Bir Açık Dünya RPG'si: ELEX

03.07.2015 16:24 Ömür Gencer

      
      Daha önce Risen ve Gothic gibi oyunlarla karşımıza çıkan geliştirici ekip Piranha Bytes yeni bir oyun duyurusuyla karşımıza çıkıyor. Firma'nın ELEX adını alacak yeni oyunu oyuncuları kıyamet sonrası bir dünyada geçen bir dünyanın içine yerleştiriyor.
 
       Yapımcı ekip ELEX'in ("Eclectic, Lavish, Exhilarating, Xenial") karanlık, zorlu ve affetmeyen bir RPG oyunu olacağını dile getiriyor. Oyun boyunca orijinal özgün karakterlerle ve mutasyona uğramış yaratıklarla karşılaşacak; zorlayıcı ahlaki seçimler yapmak zorunda kalacağız.
 
       Oyuncuların karşısına Ağustos ayında düzenlenecek Gamescom festivalinde çıkacağı dile getirilen yapım için henüz herhangi bir video paylaşılmadı. Darksiders'ın dağıtımcılığını yapan Nordic Games tarafından dağıtılan yapım 2016 yılında PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını yapacak. 
 
       ELEX hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ELEX Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Piranha Bytes Dağıtıcısı: Nordic Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler