Saints Row Serisi Farklı Bir Yöne Gidebilir

09.07.2013 09:01 Alkan Adakaner


     Saints Row serisinin 4. oyununun geyik muhabbetleri ve biribirinden çılgınca şeylerle dolu olacağını oyunun videolarına bakarak anlayabiliriz. Buna karşın Saints Row 4'ten sonra seri farklı bir havaya girebilir. Saints Row tasarım yönetmeni Scott Phillips'in bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
     "Eğer daha fazla Saints Row oyunu piyasaya çıkacaksa, Saints Row 4'ün saint'lerin şu an oldukları hallerinin ve şimdiki ana karakterimizin macerasının sonu olmasını kesinlikle düşünüyoruz. -Biliyorsunuz her zaman serinin yeni oyununun olacağını umuyoruz, bu tür oyunlara ilgi duyan hayranların olmasını umuyoruz- Saints Row serisinin yeni oyunları farklı bir doğrultuda olacaklar."
 
    Muhtemelen serinin sonraki oyunları tıpkı Grand Theft Auto'da olduğu gibi daha ciddi bir doğrultuya kayacak. Zaten Saints Row serisinin ilk oyunları da daha ciddi bir yapıdaydı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 3 Saat önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 4 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 6 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler