Senua’s Saga: Hellblade 2 Ne Zaman Çıkış Yapacak? Yeni Detaylar

11.11.2023 20:04 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 2019 yılında duyurulan Senua's Saga: Hellblade 2, uzun zamandır oyuncular ve hayranlar tarafından beklenen bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ancak oyunun piyasaya sürülmesine daha çok var diyebiliriz.
 
Bu yılın başlarında Microsoft oyundan yeni görüntüleri bizlere sundu ve 2024 yılında çıkacağını doğruladı. Fakat şimdi de 2024 yılında tam olarak hangi çeyrekte çıkış yapacağına dair bir göstergeye sahibiz.
 
Oyun ne zaman geliyor?
 
 
 
The Fourth Curtain adlı podcastin bir bölümünde Xbox'ın içerik ve stüdyolardan sorumlu başkanı Matt Booty, Xbox'ın her çeyrekte önemli bir yeni birinci taraf oyunu yayınlamaya devam edeceğini belirtti. Şirketin mevcut ve gelecekteki yayın programını gözden geçirdiğini ve artık sıranın Senua's Saga: Hellblade 2, Ara: History Untold ve Towerborne gibi oyunlara geldiğini aktardı. Bu oyunların ise 2024'ün sonlarında piyasaya sürüleceğini söyledi.
 
Bu söylemlerin ardından tahminlere göre oyunlar 2024'ün ikinci yarısından sonra geleceği doğrulanmış oldu. Ara ve Towerborne oyunları Microsoft tarafından piyasaya sürülecek 2024'ün 1. ve 2. çeyreğindeki projeleri olacak. Şirket ayrıca Microsoft Flight Simulator 2024 ve Avowed'i de önümüzdeki yıl piyasaya sürecek. Dolayısıyla Hellblade 2'nin çıkış tarihini görmek de heyecan verici olacak.
 
Söz konusu podcast
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Senua’s Saga: Hellblade II Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler