Sony, Gamescom 2012'ye Katılmayabilir

07.06.2012 17:00 Samet Konuksal


     THQ ve Sega gibi önemli isimleri elinden kaybeden Gamescom fuarı, Sony için de tartışma konusu oldu. Sony, Gamescom 2012'ye katılmayabilir.
 
     Almanya'daki Gamescom fuarıyla ilgili konuşan Sony Almanya'dan Guido Alt, "Şuan için her sene Gamescom'a katılmanın bize neler kazandırabileceğini tartışma aşamasındayız. Koelnmasse'in Gamescom teklifi şimdilik beklemede. Fuara katılıp katılmayacağımız belli değil." açıklamasını yaptı.
 
     Sony'den gelebilecek böyle bir hamle, özellikle Playstation Vita oyuncularını üzecektir. Zira Sony'nin kendisi bile, geçtiğimiz gün yapılan E3 konferansında Playstation Vita'ya önem vermediklerini kabul etmiş, Vita oyuncuları da şimdiden Gamescom'u beklemeye başlamıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Summer 2024 Swiss Etabı Eşleşmeleri Belli Oldu! 04 Ağustos Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 04 Ağustos BLAST Premier: Fall Groups 2024 CS2 Turnuvası Tamamlandı! 04 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 04 Ağustos Gothic Remake İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 04 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler