Söylenti: PS Vita'ya Özel Grand Theft Auto Geliyor

25.02.2012 15:28 Samet Konuksal


     Rockstar Games'in Sony'nin bir önceki el konsolu PSP'ye, özel olarak yaklaştığını görmüştük. Peki aynı durum yeni Playstation Vita için de geçerli olacak mı?
 
     TwistedJunk sitesinin Rockstar'a yakın kaynaklarından birisi, bu konu hakkında konuşmuş. Söylenti kaynağının dediğine göre Rockstar, PS Vita'ya özel bir Grand Theft Auto IV: Stories oyunu üstünde çalışıyor.
 
     Oyunun içeriği hakkında bazı detayları paylaşan kaynak, oyunun Liberty City'de geçtiğini fakat farklı bir konuyu ele alacağını belirtmiş. Belirtilenlere göre Rockstar bu oyun için yeni karakterler, yeni senaryo ve de yeni DLC planları hazırlıyor.
 
     İsmi verilmeyen söylenti kaynağının dediğine göre PS Vita'ya özel olacak bu oyun, PS Vita'nın dokunmatik özelliklerinden sonuna kadar faydalanacak ve ayrıca yeni müzik ve araçların yanı sıra multiplayer kısmını da içerecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert Oynanabilir Demosu Gamescom'da Boy Gösterecek 13 Ağustos Call of Duty: Black Ops 6 Campaign Modu Gamescom'da Sergilenecek 13 Ağustos Resident Evil Serisinin Remake Sürümleri Ne Kadar Sattı? 13 Ağustos The Witcher 4'te Geralt Yer Alacak mı? İşte Yeni Detaylar 13 Ağustos Red Dead Redemption'ın PC Platformuna Gelişini Müjdeleyen Gelişme 13 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler