Söylenti: Yeni Aliens'ın Ana Karakteri Belli Oldu

22.10.2013 00:23 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Twentieth Century Fox, Alien: Isolation adlı yapımın isim haklarını almıştı. Şimdi bu proje ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya başlıyor gibi görünüyor. Kotaku'da yer alan habere göre yeni Aliens oyununun karakteri belli oldu.
 
    Alien film serisinin unutulmaz karakteri Ellen Ripley'nin kızının yeni Aliens oyununun ana karakteri olacağı söyleniyor. Söylenenlere göre Alien: Isolation yeni nesil konsolların yanı sıra bu nesildeki konsollar için de hazırlanıyor.
 
     Creative Assembly tarafından geliştirilen Alien: Isolation'ın korku ve gizlilik öğeleriyle dolu bir oyun olacağı da belirtiliyor. Kotaku'nun kaynaklarına göre Alien: Colonial Marines'ta Gearbox tarafından oyuna getirilen Sega, yeni Alien oyununun kaliteli olması için büyük çaba gösteriyormuş. Oyun muhtemelen çok gecikmeden duyurulacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler