Splatoon 3'te Yer Alacak Yeni Harita Açıklandı

19.06.2022 13:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, bu yıl içinde çıkış yapacak olan nişancı oyunu Splatoon 3 hakkında yeni ayrıntılar sunmaya devam ediyor. Ekip geçtiğimiz süreçte oyun için bazı yeni silahları, çok oyunculu kişiselleştirme özelliklerini ve daha fazlasını tanıtmıştı. Şimdi ise oyunda yer alacak yeni bir haritayı duyurdu: Undertow Spillway.
 
Undertow Spillway adlı harita, Splatsville'in derinliklerinde yer alıyor. Undertow Spillway bölgesi uzun bir süre terk edilmiş durumdaydı. Ancak restore edildikten sonra popülerliği yeniden kazandı. Nintendo ayrıca yer altı iç mekanlarına bir bakış sunan kısa bir video paylaştı.
 
Splatoon 3'te oyuncular Inkopolis'ten ayrılarak yeni bir bölge olan Splatlands'e doğru yola çıkacak. Bu bölge savaş meraklısı Inkling'ler ve Octoling'lerin bir araya toplandığı ve kaos şehri olarak bilinen Splatsville adlı yeni bir şehre ev sahipliği yapıyor. Devam oyunu yeni silahlar, haritalar, özelleştirmeler, hareketler, yetenekler ve daha fazlasını içerecek. 
 
Splatoon serisinin ilk oyunu Mayıs 2015'te Wii U ve ikinci oyunu Temmuz 2017'de Switch için çıkışını gerçekleştirmişti.
 
Splatoon 3, 9 Eylül'de Switch için çıkış yapacak.   
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splatoon 3 Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 47 Dk önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 4 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 5 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 6 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler