Square Enix'in Project X'i Hangi Oyun?

Square Enix, Batılılaşarak son dönemlerdeki en önemli adımlarından birisini attı
05.04.2011 07:37 Alkan Adakaner


       Japon devi Square Enix son dönemlerde Batıda da etkili olmaya çalışıyor. Bu konuda önemli adımlar atan firma, Eidos'u satın alarak hem kendisi bir Batılı geliştirici oldu, hem de 3. parti geliştiricilerle anlaşıp önemli oyuncuların yayıncısı oldu.
 
      Son dönemlerde Gas Powered Games'in geliştirdiği Supreme Commander 2 ve Obsidian Entertainment'in geliştirdiği Dungeon Siege 3'ün yayıncısı olan Square Enix'in 3. parti geliştiriciler tarafından hazırlanan bir projesi var gibi. Bu projenin ne olduğu henüz açıklanmadı, ama Square Enix'te yönetmen olarak çalışan Nobu Tanaka'nın profilinde 3 proje için anlaşma yapıldığı yazıyor. Bu projenin kod adı ise "Project X" olarak görülüyor.
 
      Her ne kadar Square Enix'ten David Hoffman'ın profilinde Supreme Commander 2, Supreme Commander 2 DLC ve Dungeon Siege 3 adlı 3 proje gözükse de, bir DLC'nin "Project X" olarak görülmesi mümkün görünmüyor. Resmi duyurusu yapılmadan önce Dungeon Siege 3 de Project X olarak görülüyordu, muhtemelen adı geçen proje de böyle yepyeni bir yapım.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 5 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 6 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 7 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler