StarCraft II Collector's Edition'ın Çıkış Tarihi

07.07.2010 23:25 Levent Polater

Witness The Wild StarCraft II  Collector's  Edition
 
     StarCraft II'nin 'Collector's Edition' versiyonunun çıkış tarihi nihayet belli oldu. Nisan ayında duyurulan bu özel paket bir StarCraft oyuncusunu mutlu edebilecek eşyalar ile dolu. Paket dizaynının da harika olduğunu görebiliyoruz. O zamanlar çıkış tarihi açıklanmayan paketin bugün ne zaman çıkacağı netlik kazandı.
 
     Sanat resimlerinin bulunduğu bir kitap, Soundtrack CD'si, özel bir USB flash bellek, sahne arkası DVD'si, expansion paketleriyle beraber ilk StarCraft ve StarCraft II. Gerçekten harika bir paket.

    Bu paket ile ilgili güzel bir tanıtım video'su da yayınlandı. Buna aşağıdan göz atabilirsiniz. Paketin 27 Temmuz'da çıkacak olan StarCraft II'den 3 hafta sonra raflardaki yerini alacağı belirtildi. Fiyatı ise belirsiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nvidia'dan Rekor Değer Kaybı ve PSVR2'nin Geleceği (Video) 1 Saat önce Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler