StarHawk'a Yeni Haritalar Bugün Geliyor

10.08.2012 19:05 Tunahan Başol


     StarHawk geliştiricisi Lightbox Interactive, daha önce söz verdiği gibi oyunun tüm güncellemelerini ücretsiz olarak indirmeye sunuyor. Bu güncellemelerin en yenisi ise bugün geliyor.
 
     1.03 kodlu bu güncelleme, oyuna, Cypress adındaki harita paketini, takım dengeleme sistemini, bas-konuş özelliğini, Capture the Flag modu için skor sistemini ve dahasını ekleyecek. Cypress harita paketi ise daha önce belirtildiği gibi, Origin ve Collider adlarında 2 adet haritayı içerisinde barındıracak.
 
     1.03 güncellemesinin Türkiye saati ile bugün akşam 10'da yayımlanması planlanıyor.
 
     Ayrıca geliştiricilerin yaptığı bir açıklamaya göre, ekip çoktan 1.04 güncellemesi için çalışmaya başlamış. 1.04 güncellemesinin, yeni oyun modlarını, yeni yapıları ve daha belirtilmeyen bazı içerikleri içerisinde barındırması planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarHawk Platformlar: PS3 Geliştirici: Lightbox Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 6 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler