StarHawk'ın GamesCom 2011 Videosu Yayınlandı

StarHawk'ın WarHawk'tan daha başarılı olması bekleniyor.
17.08.2011 13:05 Ersin Kılıç


     WarHawk'ın izinden giden fakat sahip olduğu yeni özellikler ile oyunculara yeni bir savaş alanı sunan StarHawk'ın GamesCom 2011 videosu yayınlandı.
 
     Çatışma anlarının yanı sıra Mech ve araç savaşlarını da içeren StarHawk'ın bu videosunda oyunun bu ana özelliklerine de değinilmiş. Öncelikle normal savaşların gözüktüğü videoda sırasıyla araçlar ve Mech'ler de savaşa dahil oluyor. Daha sonra ise kameranın genişlemesi ile birlikte uzay savaşlarına tanık oluyoruz.
 
     8 vs 8 ve 16 vs 16 gibi farklı multiplayer modlarına da sahip olan StarHawk'ın bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. PS3 için özel olarak geliştirilen oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarHawk Platformlar: PS3 Geliştirici: Lightbox Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler