Star Wars: Rogue One'dan İlk Bilgiler Sızdı

20.04.2015 10:48 Cenk Akyürek


 
     Star Wars 7, Star Wars Battlefront derken bu hafta Star Wars haberlerine doyduk diyebiliriz. Tam artık yeni bir şey çıkmaz derken, bu sefer de Star Wars: Rogue duyuruldu. Seriden bağımsız olacak olan bu film, ayrıca kendisi gibi başka filmler daha olacağının haberini verdi. Bu bağımsız filmlere Antoloji adı verilecek.
 
     Star Wars Kutlaması etkinliğinde gösterilen teaser'da, bir sahnede arkada Death Star görülebiliyor. Filmin konusunun, bir grup direniş savaşçısının, Death Star'ın planlarını yok etmek için atıldığı tehlikeli serüven olacağı da bildirildi.
 
     Gelen diğer bilgilere göre;
 
     -Filmlerde Jedi hikayesi olmayacak(burası biraz sıkıntılı bence)
     -Star Wars filmlerinde gruplar arasındaki fark siyah/beyaz kadar net ayrılırken, bu filmlerde gri olacak.
     -Felicity Jones,  filmin yıldızı olacak
     -Film Aralık-2016'da vizyona girecek
 
     Disney Star Wars evreninin suyunu mu sıkacak, yoksa özlediğimiz ve beklediğimiz eveni bize daha güzel ve doyurucu bir şekilde mi sunacak göreceğiz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler