SteamOS'a Dual Boot Seçeneği Eklendi

23.01.2014 21:57 Samet Konuksal


    Valve'ın PC oyuncularına sunduğu ücretsiz işletim sistemi SteamOS, geçtiğimiz dönemde beta sürümüyle yayınlanmıştı. Bu senenin sonlarına kadar Linux konusunda bilgili olmayan oyunculara SteamOS'u kurmayı önermeyen Valve, işletim sistemini geliştirmeye devam ediyor. 
 
    Geçtiğimiz haftalarda resmi AMD desteğine kavuşan SteamOS'a yeni bir güncelleme geldi. Bu güncellemeyle birlikte SteamOS'a resmi dual boot seçeneği ve BIOS desteği eklendi. Yani bu güncellemeden sonra bir PC üzerinden hem Windows, hem de SteamOS kullanımı daha uygun yöntemlerle sağlanmaya başladı.
 
    Daha önceden bu seçeneği uygulamak mümkündü fakat anca çok ince ayarlar yaparak uygulanabiliyordu. Güncellemeden sonra ise 'Expert Install' seçeneklerinden Dual Boot özelliğini uygulamak daha kolay hale geldi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Dead Redemption 2'nin Güncel Satış Sayısı Açıklandı 6 Saat önce God of War Ragnarök PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 6 Saat önce Warner Bros, Oyun Lisanslarını Diğer Stüdyolara Kullandıracak 7 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: İşte Detaylar 8 Saat önce DOOM + DOOM II'nin Yenilenmiş Sürümü Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler