Steam'den Civilization & Saints Row İndirimleri

07.06.2013 01:43 Samet Konuksal


    PC oyuncularının gözbebeği konumundaki dijital satış platformu Steam'de fırsatların sonu gelmiyor. Valve'in oyun platformunda önümüzdeki hafta sonunun indirim konukları açıklandı.
 
    Siteye baktığımızda indirim köşesinde Saints Row: The Third ile Civilization V'i görüyoruz. Steam'deki hafta sonu indirimleriyle birlikte Saints Row: The Third'ün fiyatı 10 Haziran'a kadar 9.99 dolara düşüyor. Ayrıca indirim süresi boyunca Saints Row: The Third, ücretsiz olarak oynanabilir olacak.
 
    Öte yandan aynı oranda indirim, Civilization V'te de karşımıza çıkıyor. Bu indirimlerle birlikte Civilization V'in hem ana oyun fiyatı, hem de Gods & Kings ek paketi fiyatı 7.49 dolara düşmüş oluyor. Ayrıca Civilization V de, indirim süresi boyunca ücretsiz olarak Steam'den oynanabilir olacak.
 
Steam ana sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Cologne 2024 Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Champions 2024'te Kazananlar Maçları Başladı! 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Ağustos Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 06 Ağustos KRAFTON’un Yeni Küresel Yayıncılık Sorumlusu, Oyun Sektörünün Deneyimli Bir İsmi Jin Oh Oldu 06 Ağustos Prison Architect 2 Süresiz Olarak Ertelendi: Ön Siparişler İade Ediliyor 06 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler