TES V: Skyrim'de Vampirler de Olacak

Bethesda'nın yine harika bir oyunla karşımıza çıkmasını bekliyoruz
26.08.2011 07:57 Alkan Adakaner


     The Elder Scrolls: Skyrim'de bulunacak ırklarla ilgili bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Bu defa da Vampir ırkının oyunda bulunduğu açıklandı. Bir dağdaki mağarada vampirlerle karşılaşacak mışız.
 
     Şu an için vampirlerle olan durumumuz açıklığa kavuşmadı, yani yeni bir oynanabilir ırka sahip olup olmayacağımız bilinmiyor, ama The Elder Scrolls IV: Oblivion'da bir şekilde vampir olma şansımız vardı.
 
      11 Kasım'da oyunu oynamaya başladığımızda oyunda vampir ırkı yok diye ağlayıp sızlayacağımızı sanmıyorum, muhtemelen oyunu ağzımızın suyu akarak oynuyor olacağız, fakat fazla ırk göz çıkarmaz.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler