The Dishwasher: Vampire Smile'ın Çıkış Tarihi

İlk oyun genel olarak büyük beğeni toplamıştı, Vampire Smile da beğenilecek gibi
09.03.2011 15:18 Alkan Adakaner


     Xbox Live Arcade'in başarılı 2D aksiyon oyunlarından The Dishwasher: Dead Smile'ın devamı niteliğindeki The Dishwasher: Vampire Smile'ın çıkış tarihi açıklandı. Ska Studios tarafından geliştirilen oyun 6 Nisan'da piyasaya çıkacak.
 
      800 puana satılacak oyun ilk oyundan çok daha kapsamlı olacak. Co-op modu da bulunan Vampire Smile'da Dishwasher2ın üvey kız kardeşi Yuki'yi de yönetebileceğiz. 

      Dishwasher'ın ilk oyununun 1 kişi tarafından (James Silva) geliştirildiğini ve bu oyunun bir çok ödüle layık görüldüğünü de hatırlatalım. Vampire Smile ise iki kişi (Ska studios'un çalışan sayısı) tarafından geliştiriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dishwasher: Vampire Smile Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: SKA Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler