The Witcher 3 mü? Neden Olmasın!

15.05.2012 10:45 Talha Aynacı


    Polonyalı yapımcı CD Project Red, The Witcher 2 ile hem PC hem de son olarak Xbox 360'da boy göstermiş ve RPG severlerden tam not almayı bilmişti. Başarılı serinin devam etmemesi için herhangi bir sebep var mı?  Görünüşe göre yapımcılar kolları çoktan sıvamış ve üçüncü oyun için ekibe yeni birilerini dahil etmek için arayışa başlamış.
 
   Yapımcı firmanın resmi blogunda 2 iş ilanı yer alıyor. İlki "tamamiyle yeni bir düzen üzerine kurulu" diye tanımlanmış. Adı açıklanmamış diğeri oyunun tanıtımı ise kulağımıza oldukça tanıdık geliyor: "tüm dünyada iyi tanınan karanlık/fantastik RPG serimiz için"
 
   The Witcher 3'ün yolda olduğu kesin. Ancak gözümüzden kaçırmamamız gereken şey yeni IP ile ilgili güzel bir ipucu verilmiş olması: "tepeden tırnağa yepyeni bir oyun yapma imkanı sahip olacağınız; silah veya kılıçlar olmuş önemli değil, keyif verecek bir RPG için bize katılın."
 
Bakalım yeni projeleriyle CD Projekt ekibi yıldızını patlatmaya devam edebilecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 39 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 2 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 3 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler