The Witcher 3'ün Ses Aktörleri Gwent İçin Geri Dönüyor

24.06.2016 20:24 Burak Oruç


    Gwent: The Witcher Card Game, E3 2016'da duyurulmuştu. Ardından free-to-play olacağı ve PC, PS4, Xbox One için çıkacağı açıklandı. Ayrıca oyunun cross-platform desteği sunması da bekleniyor. Eylül ayında başlaması planlanan kapalı betaya buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

    Oyunun yönetmeni Benjamin Lee, The Witcher serisindeki karakterlere ses veren aktörlerin Gwent: The Witcher Card Game'de de yine aynı karakterleri seslendireceklerini açıkladı. Benjamin Lee, "Biz hep aynı ses aktörleri ile çalışıyoruz. Çünkü bilirsiniz bir anda Geralt'ın başka bir sesle konuştuğunu duysak bu çok kulak tırmalayıcı olur. Asla bunu yapmak istemeyiz." şeklinde konuştu ve "Hepsi aynı kişi. Geralt yine Geralt." dedi.

    Oyunun şüphesiz ana amacı olan PvP modu dışında uzunca bir de tek kişilik modu olacağı söyleniyor. Ayrıca, her zaman oyuncu dostu olan CD Projekt oyun içi ödemeler noktasında karşımıza nasıl çıkacak ve ne kadar oyuncu dostu olacak bu ayrı bir tartışma ve merak konusu. Ben şahsen, bu zamana kadar izledikleri politikalara bakrak oyuncu dostu kalmaya devam edebileceklerini düşünüyorum. Sizler de bu konulardaki düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 2 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 5 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler