Tilt to Live, Apple Store'da Yer Aldı

04.03.2010 17:22 Ersin Kılıç


 
     İlk bakışta türünün en iyi örneklerinden biri olan Geometry Wars'a benzetebileceğimiz Tilt to Live, Apple Store'daki yerini aldı.
 
     Başta da dediğim gibi ilk görüşte oyun Geometry Wars'ı andırsa da oynanışı, özellikleri ve oyun dinamikleri ile kendi farkını yaratmayı başarıyor.
 
     Fare imlecine benzer bir oku yönettiğimiz oyunda akın akın gelen cisimlerden kaçıyor ve ekranın rasgele noktalarında ortaya çıkan özellikleri alarak avantajlı duruma geçmeye çalışıyoruz. Örneğin bazı özellikler imlecimizin etrafından bir koruma ve sivri demirler oluşturuken bazı özellikler sayesinde de o kısımda büyük patlamalar meydana getirebiliyoruz. Veya aldığınız özellikler ile büyük bir buz kütlesi oluşturabilir, açtığınız kara delik ile size doğru gelen cisimleri başka bir boyuta gönderebilirsiniz.
 
     Kolay oynanışı ve eğlence unsuru ile oldukça keyifli bir oyun görünümü sunan Tilt to Live'ın satış fiyatı ise 1.99$ olarak açıklandı.
 
     Oyunun tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tilt to Live Platformlar: Mobil Geliştirici: One Man Left Dağıtıcısı: One Man Left Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 42 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler