Torchlight 2 Bu Kış Piyasaya Çıkacak

Torchlight 2 merakla beklenen bir aksiyon-rpg oyunu
18.10.2011 22:55 Alkan Adakaner

 
     Torchlight 2'nin ne zaman piyasaya çıkacağı PC oyuncuları arasında merak konusu. En azından Diablo 3 çıkmadan önce Torchlight 2'yi oynamak istiyorlar. Bu istekleri de gerçekleşecek gibi görünüyor; çünkü oyun yakında piyasaya çıkacak.
 
      Runic Games yetkilileri eğer "geliştirici ekipten birileri ölmezse oyun bu kış piyasaya çıkacak" sözleriyle oyunun çıkış tarihine esprili bir şekilde yaklaştılar. Bu yaklaşım esprili bir şekilde olsa da yine de bundan oyunun kış mevsiminde piyasaya çıkmasının kesinliğini anlıyoruz.
 
      Torchlight 2'nin fiyatının 20 dolar olacağını da hatırlatalım. İlk olarak PC için çıkacak oyunun konsol sürümleri de düşünülüyor. Ne de olsa ilk oyun Xbox 360'ta oldukça iyi bir satış rakamına ulaştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight 2 Platformlar: PC Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler