Tournament of Legends'ten Jupiter Videosu

28.06.2010 21:45 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii'de belki Tekken 6, Street Fighter 4 gibi ünlü dövüş oyunları yok, ama Super Smash Bross ve Tatsunoko vs Capcom gibi başarılı yapımlar bulunuyor. Şimdi bunlar arasına başarılı olacağını düşündüğümüz bir yapım daha katılıyor.
 
      High Voltage Software tarafından 2 Temmuz'da piyasaya sürülecek olan Tournamanet of Legends 29.99 dolar karşılığında satışa çıkıyor.
 
     Oyunun yeni yayınlanan videosunda Jupiter adlı karakterin tanıtımına ve Jupiter ile Kara'nın savaşına tanık oluyoruz. Wii-mote'un etkin bir şekilde kullanıldığı oyun beklentileri karşılayacak gibi görünüyor. 
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tournament of Legends Platformlar: Wii Geliştirici: High Voltage Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler