Tri-Ace, PSP ve 3DS için 2 Yeni RPG Duyurdu

Star Ocean: The Last Hope'un daha iyi olması bekleniyordu
27.04.2011 12:36 Alkan Adakaner


      Star Ocean serisi, Infinite Undiscovery ve Valkyrie Profile gibi RPG oyunları ile tanıdığımız Japon geliştirici Tri-Ace iki yeni oyun duyurusu yaptı. RPG yapmaya devam eden firma bu defa 3DS ve PSP'yi hedef alıyor.

    Bu oyunlardan PSP için olanın adı "Frontier Gate" olarak açıklandı. Şu an %80'i tamamlanan RPG oyunda her kişi 2 karakteri kontrol ediyor. İstersek 3 kişi bir araya gelip 6 karakterden oluşan bir parti düzenleyebileceğiz.
 
      Senaryo ve multiplayer modlarının aynı dünyayı kullanacağı oyunda kendi karakterimizi yaratacağımız söyleniyor. Bu karakterlere 15 ses seçeneğinden birisini de atayabiliyormuşuz.
 
     Tri-Ace'in 3DS için duyurduğu oyunun adının ise Labyrinth no Kanata (Beyond the Labyrinth) olduğu açıklandı. Resonance of Fate'in yönetmeni Takayuki Suguro'nun yönettiği oyun bir Zindan RPG'si olacak.  

      Şu an %60'ı tamamlanan oyunda genç sarışın bir bayan karakteri yöneteceğimiz söyleniyor. Henüz Batıya duyurulmayan bu oyunların yayıncısı ise Konami olacakmış.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Cologne 2024 Başlıyor! 14 Dk önce VALORANT Champions 2024'te Kazananlar Maçları Başladı! 32 Dk önce Xbox Game Pass'e Ağustos Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 06 Ağustos KRAFTON’un Yeni Küresel Yayıncılık Sorumlusu, Oyun Sektörünün Deneyimli Bir İsmi Jin Oh Oldu 06 Ağustos Prison Architect 2 Süresiz Olarak Ertelendi: Ön Siparişler İade Ediliyor 06 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler