Ubi: "Watch Dogs ve GTA Birbirine Rakip Değiller"

07.06.2013 02:05 Samet Konuksal


    Açık dünya oynanışına sahip olan her aksiyon oyunu, Grand Theft Auto serisiyle kıyaslanmaya devam ediyor. Bundan daha önce Just Cause, Sleeping Dogs, Saints Row gibi serilerde gördüğümüz kıyaslamalar, Watch Dogs'un duyurulmasıyla birlikte Ubisoft cephesine sıçramıştı. Watch Dogs'un yönetmeni, yapılan kıyaslamalarla ilgili konuştu.
 
    Yaptığı açıklamalarda Jonathan Morin, "Bu dünyada sadece bir tane 'güzel oyun' yok. Size şunu söyleyebilirim, Watch Dogs gerçekten yetenekli bir geliştirici ekip tarafından geliştiriliyor ve amaçları oyunculara daha yeni ve daha yaratıcı düşünceler sunmaktan başka bir şey değil." sözlerini söyledi.
 
    Açıklamalarının devamında Jonathan Morin, Watch Dogs'un GTA serisinden tamamen farklı bir deneyim sunduğunu ve oynanışın daha farklı bir temel üzerine oluşturulduğunu belirtti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 09 Eylül Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler