Valve Ofisi Önünde Half Life 3 Protestosu

11.08.2011 10:58 Alkan Adakaner


 
      Half Life 3 hakkında herhangi bir açıklama yapmaması Valve'a karşı olan sempatimizi düşürüyor, ama bu seriyi onlardan başkası geliştiremeyeceği için de malesef beklemekten başka çaremiz yok. Yine de serinin bazı hayranları daha da ileriye gidiyor.
 
     Valve'ın Kirkland'teki ofisinin önünde serinin iki hayranı Half Life 3 için bir mini protesto düzenledi. İşin ilginç yanı ise Gabe Newell'ın dışarıya çıkıp bu protestocularla fotoğraf çektirmesi oldu.
 
    Pankartlarına “Canada 4 the release of Half Life 3.” ve “Half Life 3… is it Left 4 Dead?” yazan bu ikilinin özellikle Left 4 Dead yerine Half Life 3'e odaklanın türündeki mesajı dikkat çekiciydi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 Açık Beta PC Sistem Gereksinimleri 26 Dk önce Eternal Strands, 25 - 35 Saatlik Bir Deneyim Sunacak 1 Saat önce IEM Rio 2024 Avrupa Elemeleri'nde Eternal Fire Finale Yükseldi! 2 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Mod Harita Sistemini Oyuna Dahil Ediyor 13 Saat önce Space Marine 2 Kapsamlı Özelleştirme Sistemine Sahip Olacak 26 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler