Wii U Ön Sipariş Stokları Amerika'da Tükeniyor

17.09.2012 11:05 Talha Aynacı

 
  Nintendo'nun Wii U için çıkış tarihi vermesi ve fiyatını duyurmasının ardından perakendecilerdeki Wii U ön sipariş stokları hızla tükeniyor.
 
   Amerika'nın en önemli oyun perakendecisi GameStop'ta Deluxe paketi tükenmiş durumda ancak Basic paketi halen ön siparişe açık. Best Buy, Sears ve Toy R Us her iki paket için ön sipariş almayı kesti. Walmart ise her iki paket için de ön sipariş almaya devam ediyor. Avustralya ve İngiltere perakendecileri EB Games, JB Hi-Fi ve Game de her iki paket için ön sipariş almaya devam eden perakendeciler arasında.
 
   Amerika'da ön siparişlerin pek çok perakendeci noktasında tükenmiş olmasının 2 açıklaması olabilir. Ya limitli sayıda ürün ya da aşırı ilgi. Bunu ise yalnızca konsol çıkınca anlayacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler