Wii için de Netflix Artık Disk Gerektirmiyor

18.10.2010 21:06 Levent Polater

 
 

 
    İlk önce PS3, şimdi de Wii. Geçtiğimiz hafta Netflix kullanımının Playstation 3'de disksiz hale gelmesinden sonra Wii için de aynı uygulamanın başladığı duyuruldu.
 
     Film ve dizilerin 'stream' yoluyla izlenmesini sağlayan Netflix'in çalışması için önceden konsollara disk takılması zorunluluğu vardı. Bugünden itibaren şimdilik sadece Amerika ve Kanadalı Wii kullanıcıları Wii Shop Channel'dan sistemlerine yükledikleri Netflix sayesinde disk kullanımına son verecekler.
 
    Avrupa için ne zaman böyle bir uygulama geleceği ise şimdilik belirtilmedi. Duyurulmasının çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.
 
 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler