Witcher 2'den Yeni Oynanış Videosu

19.11.2009 12:20 Ersin Kılıç

Polonya asıllı firma olan CDprojekt'in ilk oyunu olan The Witcher, 2007 yılının en iyi oyunlarından birisiydi. Oyunun yapım aşamasında olan ikinci oyunu için yeni bir video daha ortaya çıktı.
 
Hatırlayacağınız gibi ikinci oyun duyurulmadan önce ilk beta görüntüleri internete sızmış ve yapımcı firmada oyunu resmi olarak duyurmak zorunda kalmıştı. Oyunun ortaya çıkan bu yeni videosuda CDprojekt'in oyun ile ilgili bir sunumundan çekilmiş.
 
İlk oyunu ile bile grafikleri ile oldukça dikkat çeken oyunun ikincisinin grafiklerinin çok daha gelişmiş olduğunu görüyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 9 Dk önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 34 Dk önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler