Xbox 360 Oyunları Xbox One'da Dijital Olarak Yerini Aldı

24.03.2016 11:36 Tunahan Safdır

     Xbox cephesinde geriye uyumluluk üzerine yeni bir adım daha atıldı ve pek çok Xbox 360 oyunu Xbox One için dijital olarak satın alınabilir hale geldi.
 
     Aralarında The Witcher, Fallout, Fable, Borderlands, Alan Wake, Assassin's Creed, Castlevania, Dark Souls, Gears of War gibi pek çok serinin Xbox 360'a çıkış yapmış oyunlarının da bulunduğu 150 civarında oyun bundan böyle Xbox One üzerinde dijital satışla oyuncularla buluşacak ve Xbox One'da oynanabilecek. Halihazırda sahip olduğunuz oyunlar için ekstra bir ücret ödemenize gerek olmadığı belirtildiği gibi eski oyun kayıtlarınızın ve açtığınız başarımların da yansıtılacağı açıklandı.
 
     Geriye uyumluluk kapsamında Xbox One'da oyuncularla buluşan Xbox 360 oyunlarının tam listesine Xbox resmi sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler