Xbox'ın Yeni Patronu: "Xbox'ın Bir Oyun Markası Olduğunu Yeniden Hatırlatacağım"

01.04.2014 18:26 Samet Konuksal


    Microsoft'un CEO'sunun değişmesiyle birlikte bazı söylentilerde, yeni ismin Xbox markasına sıcak bakmadığını okuyorduk. Fakat Satya Nadella, koltuğa oturduktan sonra markayla ilgili ilk hamlelerden birisi olarak, Xbox'ın başına oyuncuların sevdiği bir ismi getirdi. Dün yapılan açıklamayla Xbox'ın yeni patronu olan Phil Spencer, konuyla ilgili yeni açıklamalar yaptı.
 
    Game Informer'a açıklamalar yapan Spencer, "Benim en öncelikli ve önemli hedefim, herkese Xbox'ın bir 'oyun' markası olduğunu anlatmak olacak. Lafı, 'daha önce böyle değildi' demeye getirmiyorum. Ancak bu işlerin başına, daha önce oyun stüdyolarında çalışmış birini getirince elde edilen sonuçta ilk hedef bu olur." sözlerini söyledi.
 
    Devamında Phil Spencer, "Bugün evlerin hepsine girmek isteyen bir eğlence cihazı olmak istiyorsanız, eğlence açısından birçok şeyi de desteklemeniz gerek. Fakat bu işe başlarken Xbox bir oyun markasıydı. Dolayısıyla gelecekte de yoğun olarak oyunlara yöneleceğiz." eklemelerini yaptı.
 
    Son olarak Phil Spencer, Titanfall gibi başarı hikayeleriyle yola devam etmek istediklerini belirtip, "Bu yarışı oyuncularla birlikte kazanmamız lazım. Titanfall sonrası yükselen satışlar bu konuda bir örnek. Güzel içerikler, güzel sonuçları beraberinde getirir. Bunu, ekibimde olan her insanın anlamasını istiyorum. Çünkü Xbox One'ı oyunlar başarıya ulaştırır." sözlerini söyledi.
 
    Oyuncuların sevdiği bir isim olan Phil Spencer, daha önce Microsoft çatısı altındaki birinci parti oyun stüdyolarının yöneticiliğini ve organizasyonunu yapıyordu. Yani Spencer, birinci parti stüdyoların geliştirdiği oyunların sorumlu ismiydi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 1 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 3 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler