Yeni Tomb Raider Oyunu Uncharted'tan Esinlendi

Yeni Tomb Raider oyunu serinin hayranlarının yanı sıra seriye uzak olan oyuncuların da büyük ilgisini çekiyor
28.12.2010 09:01 Alkan Adakaner


     Tomb Raider serisi bir süredir eski popülaritesini kaybetmişti. Sıradanlığın önüne geçemeyen oyunlar bu serinin hayranlarının içindeki heyecanı söndürmüştü demek sanırım en doğru tabir olur. Yine de yeni Tomb Raider herkese umut veriyor.
 
     Crystal Dynamics'in seriyi yeniden ele alacağı yeni Tomb Raider oyununun oldukça farklı olacağı geliştiriciler tarafından açıklanmıştı, hatta Lara Croft'un görünümü bile değişmişti.
 
    21 yaşındaki Lara'nın yeni macerası ile ilgili bazı açıklamalar yapıldı. Crystal Dynamics yetkilisi Karl Stewart'ın açıklamasına göre yeni Tomb Raider oyunu Uncharted'tan etkilenmiş.

      Twitter hesabından kendisine sorulan sorulara yanıt veren Stewart, Uncharted'ın sadece Tomb Raider'ı değil herkesin oyununu etkilediğini ve etkilememesinin mümkün olmadığını söyledi.

      Stewart bunun yanı sıra henüz ayrıntılara girmek için çok erken olduğunu, o nedenle beklememiz gerektiğini de belirtti. Oyun hakkındaki bilgileri sır gibi saklayan Crystal Dynamics sonunda beklediğimiz gibi üst düzey bir Tomb Raider yapabilecek mi bilmiyoruz, ama umutlu olduğumuzu inkar edemeyiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 25 Dk önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 1 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 2 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler