Yerli Yapım Hayatta Kalma Oyunu: Don't Die

28.11.2016 16:49 Gazali Çetinkaya

 
   Özellikle son yıllarda yavaş yavaş kendini göstermeye başlayan bağımsız Türk oyunlarının arasına bir yenisi daha eklenecek ve oyun da yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalışılan ve şu anda 3 kişilik bir ekibin geliştirmeye devam ettiği çok oyunculu, hayatta kalma ve aksiyon türlerini barındıran yerli - bağımsız yapım Don't Die. 
 
   Unity motoru ile geliştirilen Don't Die, GameX oyun fuarında da oyuncuların karşısına çıkacak. Oyunun piyasaya sunulması planlanan çıkış zamanı ise 2017'nin başı olarak belirlenmiş. İngilizce'nin yanı sıra tabii ki Türkçe seçeneğinin olacağını da ekleyelim.
 
   Günümüzde fazlasıyla bulunan hayatta kalma oyunlarından Don't Die adlı yerli yapımı ayıracak farklar ne diyecek olursanız, geliştirici ekibin bu konu hakkındaki açıklaması şu şekilde: 
 
"Oyunumuz temel hayatta kalma oyunlarının özelliklerini taşıyor bunun üzerine eklediklerimizden bahsedecek olursam, oyunumuzda çeşitliliğin çok fazla olacağından emin olabilirsiniz en çok dikkat ettiğimiz noktalardan birisi bu. Bir diğer özellik ise oyunda inşa edilen binaları, kaleleri yıkmak pek kolay değil, eğer öyle elinize bir balta alıp duvar yıkmaya kalkışırsanız çok uzun saatlerinizi harcamak zorunda kalabilirsiniz. Duvarları yıkabilmek için kuşatma silahları inşa etmeniz gerekiyor. Hali hazırda Mancınık ve Koçbaşı üzerinde çalışıyoruz.
 
Bahsetmeden geçmeyeyim oyunumuzda modern silahlar yok, ama üzülmeyin kullanabileceğiniz bolca silah var. Çeşitliliğe önem verdiğimizi unuttunuz mu yoksa? Oyunumuza farklı bir yaratık türü ekleyip farklılık kazandırmak istedik fakat emin olamadık, bu yüzden şu an sadece doğa ve eğer çok oyunculu oynuyorsanız diğer oyuncular ile karşı karşıyasınız."
 
   Oyunun resmi sitesine ve facebook sayfasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Resmi site üzerinde oyunun sistem gereksinimleri ve ekran görüntüleri mevcut.
 
http://www.dontdiesurvival.com/ 
https://www.facebook.com/DontDies 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler