"iPhone 6 Yeni Nesil Konsollara Eşdeğer"

12.09.2014 17:34 Alkan Adakaner

 
    Bildiğiniz gibi iki gün önce Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 6 duyuruldu. Bu cihazla birlikte akıllı telefonlarda daha iyi grafikler sunacak olan Apple'a Electronic Arts'tan biraz uçuk bir destek geldi. Electronic Arts mobil bölümü başkanı Frank Gibeau'nun açıklaması şu şekilde:
 
    "Retina ekran, gelişmiş işlemci, yüksek grafik kalitesi ve 128 GB'lık depolama alanı ile bu cihaz yeni nesil konsollara eşdeğer seviyeye götürecek. Bu da cihazı bizim ilgi alanımıza taşıyor."
 
   Apple henüz iPhone 6'nın bütün özelliklerini ortaya dökmedi, ama söylenenlere göre iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 1 GB'lık Ram kapasitesine ve 1.4 Ghz'lık işlemci hızına sahip olacak.
 
    Electronic Arts'ın mobil bölümünün başkanının bu açıklaması ciddiyetten uzak diyebiliriz. Burada yeni cihaz övülmek istenirken biraz (hatta fazlasıyla) yüksekten uçulmuş.
 

İlgili İçerik Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler