İşte Beyond Good & Evil HD'nin İlk Videosu

Beyond Good & Evil, çok başarılı bir oyun olmasına rağmen yeteri kadar ilgi görmemişti.
05.01.2011 20:23 Levent Polater

 
    İkinci yapımı uzunca bir süredir yapım aşamasında olan orjinal Beyond Good & Evil'ın HD remake'nin de geliştirildiği duyurulmuştu.
 
     Beyond Good & Evil HD adını alan bu yapım XBLA ve PSN için bu sene çıkışını yapacak. Yapım ile ilgili bugün ilk video geldi. 1080p yani Full HD görüntü kalitesinde çıkacak olan oyun, geliştirilmiş kaplamalara da sahip olacak.

     İlk olarak 2003 yılında Gamecube, Xbox, PS2 ve PC'ye çıkışını yapan Beyond Good & Evil, bundan tam 7 sene sonra yeni nesil konsollara taşınıyor. Bu yapımın yapılmasında ikinci yapımın da çok büyük rolü var. 
 
    Xbox 360 ve PS3'e çıkışını yapacak Beyond Good & Evil HD'nin ilk videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil HD Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 37 Dk önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 3 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 3 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler