EA Damgalı 15 Oyun Wii U'ya Çıkmayacak

09.05.2013 11:59 Talha Aynacı

 
   Nintendo Wii U kullanıcıları, EA'nın önümdeki dönemde çıkış yapacak 15 yapımı maalesef göremeyecek. Bunun sebebi konsolun Frostbite Engine 3 motorunun görsel gücünü sırtlayamaması.
 
   DICE teknik direktörü John Andersson Twitter hesabında yaptığı açıklamalarda Frostbite 2 motorunun da Wii U'da sorunsuz olarak çalışmadığını ve nihayetinde gelecek olan projeleri Wii U konsoluna çıkarmaktan vazgeçtiklerini dile getirdi.
 
"FB3 , Wii U üzerinde hiç bir şekilde çalışmıyor. FB 2 üzerinde yaptığımız testlerde de çok umut vadeden sonuçlar alamadık ve oyunları bu motorla da sunamayacağımızı fark ettik."
 
   Bu açıklamanın üstüne Frostbite teknik direktörü Stefan Boberg, EA yayıncılığındaki 15 yapımın Frostbite Engine 3 ile geliştirildiğini açıkladı. Bunların arasında Battlefield 4, Mass Effect 4, Dragon Age 3 ve Need for Speed 2013 önemli yapımlar yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler